Kaj je potrebno vedeti pred vgradnjo čistilne naprave Oxyfix?

Rate this post

Nakup male komunalne čistilne naprave mora biti premišljena in skrbno izbrana izbira, saj gre za dolgoročno investicijo, ki vas bo spremljala čez življenje.

V podjetju S5 projekt d. o. o., vam z veseljem svetujemo o izboru primerne čistilne naprave za vaš objekt. Smo partner belgijskega podjetja Eloy Water, ki ima 50-letno tradicijo izdelovanja čistilnih naprav z dovršeno tehnologijo, ki omogoča, da čistilna naprava Oxyfix vrhunsko deluje brez električnih delov v sami notranjosti. Ponudimo vam lahko visoko kvalitetne Belgijske čistilne naprave z nemški certifikat PIA.

Zaradi varovanja okolja in predvsem boljše kvalitete bazenov čistilnih naprav Oxyfix, ki se ne posedajo in imajo zares dolgo življenjsko dobo, so čistilne naprave v celoti izdelane iz sulfatno odpornega mikro-armiranega betona. Prednost betonske izvedbe pa ni samo v kvaliteti, temveč tudi v vgradnji:

➢ Dostava in montaža čistilne naprave je zelo enostavna, saj jo v enem kosu pripeljemo s hiabom in postavimo v dostopno gradbeno jamo;
➢ Lahko izbirate pohodno ali povozno opcijo:
➢ Zasip čistilne naprave je lahko z zemljo, pri tem pa ni potrebna izravnava z vodo;
➢ Gre za beton – naraven trden material, pri vgradnji, uporabi ali praznjenju bo odvečna skrb, da bi čistilno napravo Oxyfix stisnila ali počila.

Kaj pripraviti pred vgradnjo male čistilne naprave Oxyfix?

Pred vgradnjo čistilne naprave Oxyfix, preverite kakšno velikost naprave potrebujete ter opredelite lokacijo vgradnje vaše naprave. Upoštevajte navodila, ki jih pošljemo za pripravo gradbene jame. Na dan dostave, lahko napravo že zasipate, nalijete vodo, nato pa sledi še zagon naprave, ki ga opravimo mi. Ob zagonu vam tudi predstavimo delovanje naprave in vas poučimo o sami uporabi. Ker gre za zelo enostaven sistem čiščenja odpadne vode, z napravo v prihodnosti nimate posebnega dela.

Gre za enostavno a zelo učinkovito tehnologijo čiščenja odpadne vode, ki ima v biološkem delu oxybee nosilce, kateri so doživljenjski in jih ni potrebno nikoli menjati. Nosilci so v obliki satovja, z velikimi odprtinami in pripomorejo k uspešnejšemu razrastu bakterij, ki čistijo odpadno vodo.

Z nakupom kvalitetne čistilne naprave se boste izognili kasnejšim nevšečnostim in nepredvidenim stroškom. Ker verjamemo v kvaliteto in brezhibno delovanje naših čistilnih naprav Oxyfix, vas vabimo, da oddate povpraševanje na e-mail: cistilne.naprave@s5projekt.si ali nas pokličete na GSM: 031 342 342.

Z veseljem vam bomo svetovali in odgovorili na morebitna vprašanja.

Delite članek na:

Naša ponudba

Čistilne naprave Oxyfix® za individualne hiše in manjše skupne čistilne naprave od 2-4PE naprej

Čistilne naprave brez elektrike X-PERCO® spadajo v velikostni razred od 5PE do 30PE – najnovejša generacija čistilnih naprav.
Večje skupne čistilne naprave Airoxy® do 2.000PE
Čistilne naprave Oxyfix® do 400PE za čiščenje odpadne vode iz naselji.
Zbiralniki za deževnico WATERFIX® C-90 iz betona so prostornine od 4.500 L do 20.000 L
Lovilci olj in maščob za industrijske in gostinjske panoge

Za vas opravljamo različna gradbena dela iz področja nizkih gradenj