Pogoji uporabe in varovanje podatkov

Vsebina, objavljena na spletnih straneh S5 PROJEKT d.o.o., se lahko uporablja in reproducira le v nekomercialne namene, kjer pa mora ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati.

Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

Niti S5 PROJEKT d.o.o. niti katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi spletnih strani S5 PROJEKT d.o.o., ne odgovarja za škodo, ki bi izhajala iz dostopa do, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na spletnih straneh S5 PROJEKT d.o.o., ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

S5 PROJEKT d.o.o. se bo trudil zagotoviti najbolj točno in ažurno vsebino na spletnih straneh, vendar ne prevzema nobenih garancij o njeni točnosti in/ali ažurnosti. S5 PROJEKT d.o.o. lahko vse vsebine spreminja kadarkoli, brez obveznosti o obveščanju uporabnikov in ne odgovarja za posledice tako povzročenih sprememb.


Varovanje podatkov

Vaše osebne podatke potrebujemo zato, da lahko učinkovito odgovorimo na vaše povpraševanje ali obdelamo prijavo na dogodek in drugič, da vam lahko zagotovimo najboljšo možno izkušnjo na naši spletni strani ter drugih digitalnih kanalih, ki jih uporabljamo.

Vaše osebne podatke bomo tako uporabili izključno za potrebe izpolnitve naročila (npr. pošiljanje informativnega gradiva, povpraševanja, ponudb, računov, vse v zvezi z naročilom) in izboljšanja komunikacije z vami (npr. targetirano oglaševanje in pošiljanje elektronskih sporočil).

S privolitvijo v obdelavo osebnih podatkov se strinjate, da lahko pridobljene osebne podatke uporabljamo tudi za namene neposrednega trženja, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih, za pošiljanje e-novic in drugega oglasnega gradiva, obveščanju uporabnikov o storitvah podjetja S5 PROJEKT d.o.o., ter povezanih oseb in za druge oblike uporabe posredovanih podatkov.

Uporabnik lahko kadarkoli pisno zahteva, da S5 PROJEKT d.o.o. trajno ali začasno preneha uporabljati osebne podatke. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik na zahtevo možnost vpogleda in ažuriranja podatkov v bazi podatkov. Z vsemi pridobljenimi osebnimi podatki bo upravljavec spletnega mesta ravnal v skladu z veljavnimi zakoni. Vaši podatki so ustrezno zaščiteni pred izgubo, uničenjem, ponarejanjem, manipuliranjem in neavtoriziranim dostopom ali neavtoriziranim odkritjem s strani tretjih oseb.


Pravica do obveščenosti

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z našo politiko varovanja osebnih podatkov ali načinom obravnave vaših osebnih podatkov, se lahko brez zadržkov obrnete na nas:

S5 PROJEKT d.o.o.

Železno 29A, 3310 Žalec

Tel: 041 275 520

E-mail: info@s5projekt.si

Na podlagi vaše zahteve vas bomo, pisno in v skladu z ustreznimi predpisi, obvestili katere osebne podatke smo zbrali.

 

Namen uporabe

S5 PROJEKT d.o.o. za potrebe komuniciranja in trženja zbira naslednje podatke: ime in priimek, email, telefonsko številko, občino in kraj.

Navedene podatke lahko podjetje S5 PROJEKT d.o.o., obdeluje za lastne potrebe do preklica privolitve z zahtevo za odstranitev osebnih podatkov iz baze, sicer pa le toliko časa, kolikor je nujno potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili podatki zbrani, oziroma dokler upravljavec ne preneha s svojo dejavnostjo na trgu. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik na zahtevo možnost vpogleda in ažuriranja podatkov v bazi podatkov.

 

Varovanje vaše zasebnosti

S5 PROJEKT d.o.o. zagotavlja vse potrebne tehnološke in organizacijske rešitve za popolno varnost vaših podatkov. Prenos občutljivih osebnih in transakcijskih podatkov na spletni strani se izvaja v varnem načinu s pomočjo protokola SSL (Secure Sockets Layer). Podatki se kodirajo z do 256 bitnim ključem, še preden zapustijo vaš brskalnik, in se na naš strežnik prenašajo v zaščiteni obliki. Sistem tako preprečuje, da bi kdo prestregel vaše osebne podatke, ki jih vpisujete na spletni strani www.s5projekt.si.